Experiment met Kiwigrip

Als experiment een laag Kiwigrip aangebracht op de garage van het schuifluik.

Experiment geslaagd: de Kiwigrip verbergt het oude antislip profiel (diamant patroon) probleemloos. Kan voor de rest van de boot waarschijnlijk een veel dunnere laag Kiwigrip gebruiken.

PB050046

 

2 thoughts on “Experiment met Kiwigrip”

 1. Hallo,
  Wij kochten deze zomer een Stanfast 27 (Loper). Is in uitstekende conditie maar we willen komende winter toch nog wat zaken aanpakken. Ik bezoek momenteel Fora en Websites (zoals die van U) om een beeld te krijgen hoe anderen dat soort klussen klaren. Wellicht worden in de Manuals op uw site toch nog wat meer specifieke zaken wat gedetailleerder besproken? Ik probeer er op te komen, maar mij ontbreekt een Wachtwoord? Graag een berichtje. Vriendelijke groet, Johannes.

  1. Hallo Johannes,
   Onder manuals bewaar ik enkele privé documenten en bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing van een plotter. Uitgebreidere klusbeschrijvingen heb ik jammer genoeg niet.

   Af en toe maak ik een schetsje maar over het algemeen is het “learning by doing”. Als u vragen over een specifieke klus heeft, wil ik best proberen die te beantwoorden. Misschien heb ik zo’n klus (of iets vergelijkbaars) al gedaan en kan ik dan wat tips geven.

   Gefeliciteerd met de aanschaf van de Loper en veel succes met het klussen komende winter!

   Vriendelijke groet, Karel

Leave a Reply

Your email address will not be published.